Matteo predvođen Mumlekom preuzeo vodstvo na Chapatangi

Objavljeno: 27.12.2011. 13:59

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:12

Štefanjsko četvrto kolo varaždinske malonogometne rekreativne lige Chapatangie ponudilo je nova uzbuđenja i „rušenje“ posljednjih dosad stopostotnih ekipa. Posebno se to odnosi na seniorsku ligu gdje se čak pet ekipa zgusnuto u samo dva boda razlike, dok je veterana za nijansu izvjesnije..

Derbi dana igrali su dotad vodeći Moja-Putovanja.com i drugoplasirani Matteo. U neizvjesnom srazu imenima daleko renomiraniji Matteo uspio je opravdati ulogu favorita, upisavši tako treću ligašku pobjedu.

Balajić je u posljednjoj minuti prvog dijela doveo Matteo u vodstvo da bi Mumlek u nastavku povećao prednost na 2-0. Rogek je za „Putnike“ uspio smanjiti na 2-1 što je bio i konačan rezultat.  „Putnicima“ je to prvi poraz, a ujedno i prvi primljeni golovi, dok se  Matteo ovom pobjedom popeo na vodeću poziciju.

Jednako je neizvjesno bilo i u srazu CBB Nekretnina i Bake AP Križanić. CBB je slavio 2-1, u utakmici nakon koje su se Gojančani ljutili zbog dvije sporne situacije. Najugodnije su pak iznenađenje priredili Rekreativci, naprije u uvodu dana deklasiravši Slogu iz Završja s čak 7-0 da bi kasnije otkinuli bod i jednom od favorita lige Puckama, završilo je 2-2.

Na vrhu veteranske Chapatangie je ekipa Srijedom u sedam. Nakon poraza u prvom kolu od Staroga grada dečki iz Sv. Ilije nanizali su tri pobjede, posljednja protiv Libertasa najuvjerljivija je od sve 32 dosad odigrane utakmice u obje konkurencije, bilo je 11-0. Voditelj i kapetan ekipe Mario Posavec bio je čak šesterostruki strijelac, preuzevši i vodstvo na listi strijelaca. U derbiju dana u konkurenciji veterana Banfica je nanijela prvi poraz Kontri, popularni Gaga (Velimir Težak) presudio je dosad stopostotnim „Kontrašima“.

Rezultati

SENIORI: Rekreativci – ŠRD Sloga 7-0, Ajmo Žuti - BVS Graditeljstvo 1-5, Pucke VIP Bicycles – Rekreativci 2-2, Moja-Putovanja.com - Matteo 1-2, Aquamarin Junajted – BVS Graditeljstvo 9-3, CBB Nekretnine Junajted – Baka AP Križanić 2-1.

VETERANI: Srijedom u sedam – Libertas 11-0, Kos Transporti – Jalkovec Crleni 2-2, MNE Banfica – Kontra 1-0.

Komentari