Minimalan poraz Vidovec Biosa u Umagu

Objavljeno: 19.02.2012. 10:57

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Rukometaši Vidovec Biosa doživjeli su i drugi prvenstveni poraz, ove sezone, u Umagu, gdje su poraženi 32:31, ali se i dalje nalaze naprvom mjestu tablice 1. HRL...

Umag – Vidovec Bios 32:31 (14:13)

Umag. Školska sportska dvorana. Gledatelja: 350. Suci Pavić i Torbarina (oba Zadar).

Umag – Srebrnić, Kalender, Ćosić 1, Sever 3, Stapar 7, Bošnjak 2, Buljan, M. Matošević, Lovrić, Buvinić 9 (2), Slopćević, Božić, Burnić, Dizdar, Matošević 3. Trener: Saša Ilić.

Vidovec Bios – Dobovičnik 1, Lilić, Jeftić 2, Čolak 1, N. Melnjak 1, Vincek 1, M. Melnjak 3, Sršen 7, Vidaček 6, Breljak, Vujović, Lovrenčić, Malner 5 (2), Turković 4, Balent. Trener: Saša Kuček.

Odmah na početku, domaći su bolje otvorili susret i poveli 4:1, rukometaši Biosa vraćaju se u susret, te poravnavaju na 5:5. Do poluvremena se igra vrlo izjednačeno, da bi na poluvremenu rezultat bio 14:13.

Presudni trenuci utakmice događali su se na početku drugog dijela, u koji Umažani ulaze serijom od čak 6:0! Velikih sedam golova razlike teško je bilo dostižno, prednost je iznosila čak i devet golova (23:14), ali Vidovec Bios ipak uspjeva smanjiti na samo gol razlike na kraju.

- Imali smo tu jednu 'rupu' od desetak minuta, u našoj igri, što je presudilo u ovoj utakmici protiv nas. Pokušavali smo sve, ali jednostavno nije išlo u tim trenucima. Nedostajala nam je samo još jedna minuta na kraju, siguno bi preokrenuli susret. Takve stvari nam se ne smiju događati u budućnosti - kazao je trener Biosa Saša Kuček.

Strijelce Umaga je predvodio odličnu Buvinić sa devet golova, a Stapar je dodao sedam. U redovima Vidovec Biosa najviše pogodaka postigli su istaknuli Sršen (7) povratnik na teren nakon ozljede Jurica Vidaček (6) , što je zapravo i najveći dobitak ove utakmice.

Kako su i Moslavina i Medveščak pobijedili u svojim susretima, prednost Vidovec Biosa se smanjila na jedan, odnosno šest bodova. No kako prva dva kluba idu direktno u Premijer ligu, vidovečki rukometaši su i dalje na pravom putu. Rukometaši Ivančice remizirali su na domaćem terenu s Đakovom.

U sljedećem kolu, rukometaši Biosa ugostit će u u Vidovcu subotu posljednjeplasirani Brod, a očekuje se sigurna pobjeda.

Komentari