Ministar Mrsić posjetio ludbreške umirovljenike

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 24.03.2013. 17:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić sa svojim je zamjenikom Božidarom Štubeljom posjetio Ludbreg.

Tom prilikom ministar je pozdravio članice udruge "Narcisa" koje su održale humanitarnu akciju "Dan narcisa" te je prisustvovao izbornoj skupštini u Udruzi umirovljenika ludbreške regije koja okuplja gotovo tisuću umirovljenika s područja Grada Ludbrega i okolnih općina Sveti Đurđ, Martijanec, Veliki i Mali Bukovec.

- Odmah na početku moram vam poručiti da je situacija stabilna i da će se mirovine i u budućnosti redovito isplaćivati. Nažalost, mirovine su male i neće biti veće dok god se u Hrvatskoj ne pokrene proizvodnja – rekao je, između ostalog, ministar Mrsić.

Predsjednica Udruge umirovljenika Katarina Sačer zahvalila je ministru Mrsiću i kolegama na dolasku i istaknula da je ovo prvi put da im dolazi jedan ministar u posjet čime im je ukazana velika čast i priznanje za vrijedan rad na poboljšanju života u ludbreškoj regiji.

Uz ministra Mrsića i zamjenika Štubelja, skupštini su nazočili i saborski zastupnik i predsjednik županijskog SDP-a Mario Habek, gradonačelnik Ludbrega Marijan Krobot, kandidat za gradonačelnika Ludbrega i predsjednik ludbreškog SDP-a Dubravko Bilić te SDP-ov kandidat za dožupana Varaždinske županije Alen Kišić.

Komentari