Mirko Mičuda nadomak olimpijske norme u bacanju kladiva

Objavljeno: 23.05.2011. 09:59

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Na stadionu Sloboda u Varaždinu ovaj vikend održano je treće kolo HALS-a na kojem je sudjelovalo 18 atletskih ekipa i 564 natjecatelja.

Oni su se natjecali u kategorijama limačice, limači, mlađe i starije kadetkinje i kadeti, mlađe i starije juniorke i juniori te seniori.

Boje AK Varaždin je navedenim kategorijama branilo čak šezdeset natjecatelja.

Iako je atletska sezona tek na početku gledatelji su imali priliku vidjeti nekoliko vrhunskih rezultata od kojih je najviše iskakao rezultat člana AK Varaždin Mirka Mičude.

Mičuda je bacio kladivo 73,53 cm. To je rezultat s kojim je stigao nadomak olimpijske norme.

Od  Varaždinaca zapažen uspjeh su osvojili:  Luna Labaš osvajanjem prvog mjesta u skoku u dalj / limačice, Pamela Mraz u bacanju Vortexa / limačice, Vlatka Sekirnik na 300 m/prepone, Anja Pongračić  u bacanju kugle, Franja Želimorski u bacanju koplja kod kategorije starijih kadetkinja, Lucija Pokos na 200 metara, Dora Paska na 100 metara prepone  i  Sara Kolak u bacanju koplja u kategoriji mlađe juniorke, Viktor Ožeg u bacanju kugle kod mlađih juniora i Marija Hižman na 400 metara, te Luka Štefan i Mirko Mičuda osvajanjem prvih mjesta u kategoriji seniora.

Komentari