Mladi HNS-a podružnice Cestica podijelili mještanima prigodne poklone

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 26.12.2013. 12:37

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: HNS Cestica

U duhu božićno-novogodišnjih blagdana, IO Mladih podružnice Cestica organizirao je 21. prosinca božićno druženje s građanima.

Dok su uz čestitku dijelili prigodne poklone, Mladi HNS-a su građanima čestitali Božić i Novu godinu. U hladno subotnje jutro građani su imali priliku ugrijati se kuhanim vinom i aktualnim političkim temama na nacionalnoj i regionalnoj razini, o kojima su razgovarali sa članovima Predsjedništva IOM.

Aktualne gospodarske teme i teme lokalnog karaktera sa građanima su raspravljali predsjednik Mladih, Ivan Bednjanić Bunić, te aktualni načelnik i predsjednik podružnice Mirko Korotaj. 

Građane su najviše zanimali konkretni projekti koji će se provoditi u općini Cestica naredne godine, a načelnik je pojasnio da je prihvaćanjem proračuna za 2014. godinu omogućeno daljnje ulaganje u komunalnu infrastrukturu, te pomaganje svim udrugama na području općine.

Kako su građani ovo druženje i način komunikacije ocijenili iznimno uspješnim, ovo je samo prvo od niza druženja koji će Mladi HNS Cestica organizirati u narednom periodu.

Komentari