MNK Duki iz Druškovca najbolji u Maruševcu

Objavljeno: 04.02.2011. 09:04

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: marusevec.hr

MNK Duki iz Druškovca pobjednici su 2. zimske malonogometne lige Općine Maruševec.

Završila je 2. zimska malonogometna liga Općine Maruševec koja se tokom prosinca i siječnja igrala u sportskoj dvorani Osnovne škole "Gustav Krklec" u Maruševcu. U ligi je sudjelovalo 14 ekipa iz Općine Maruševec, te dvije iz Općine Vinica.

U utakmici za treće mjesto MNK "Enigma" iz Gornjeg Ladanja bila je bolja od MNK "Cerje" rezultatom 8:5.  Za pobjednika lige sastali su se i lanjski finalisti MNK "Duki" iz Druškovca i MNK "Novaki 2".  Nakon izjednačenog prvog poluvremena u drugom je "Duki" slomio otpor lanjskog pobjednika, te rezultatom 5:2 zasluženo osvojio naslov pobjednika 2. zimskog malonogometnog prvenstva Općine Maruševec i u svoje vitrine ponio prelazni pehar i pehar u trajno vlasništvo.

Organizatog lige, Društvo za šport i rekreaciju Maruševec osiguralo je pehare i za drugo i treće plasirane ekipe dok je četvrtoplasirana dobila loptu.

Od 5. mjesta na dalje su se plasirali MNK "Brodarevec", "Klub 100", "Koretinec", "Neptun", "Novaki 1", "Ladanje", "Čalinec", "Jorgovani", "Gmajna", "Kapla" i "Ločnjak".

Zaslužene nagrade najboljima predali su Josip Martinčević i Josip Vrbanec članovi Izvršnog odbora DSR-a.


marusevec.hr



Komentari