Mnoštvo zabave i kulturno-umjetnički program i ove godine na Dravi 1. svibnja

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 30.04.2013. 11:52

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: Andrej Švoger / VT

Međunarodni praznik rada 1. svibnja, mnogi Varaždinci će proslaviti tradicionalnim Piknikom na izletištu Drava Varaždin, uz mnogo zabave i kulturno-umjetnički program. I ove godine, 23. puta za redom, Piknik je pripremila Gradska organizacija SDP Varaždin.

Već u 10 sati počet će prodaja tombole i podjela porcija graha s kobasicama. Do ranih popodnevnih sati odvijati će se bogati kulturno umjetnički program u kojemu će sudjelovati "Mali bubnjari" DND-a Varaždin, KUD "Mak" iz Trnovca, "Varaždinske mažoretkinje", "Mali slavuji" DND-a Varaždin, plesna grupa D&D - a, Centar tradicijske kulture Varaždin, Kuburaška udruga Maruševec i Orientart – udruga za kulturu orijentalnih plesova.

Start utrke oko Dravskog kupališta na rasporedu je u 11:30 sati. Klub podvodnih aktivnosti "Drava" tijekom dana provodit će akciju čišćenja korita rijeke Drave uz izletište.

Posjetitelji se tijekom popodneva mogu okušati u igri potezanja užeta ili se uključiti u natjecanje pivopija.

Izvlačenje glavnih zgoditaka tombole predviđeno je u 16 sati nakon čega će se zabava nastaviti do kasnih večernjih sati uz glazbu za ples banda „Dileme“.

 

 

Komentari