MOŽDA I PRVI U SVIJETU Od danas Varaždinskim grobljem šetajte pomoću mobilne aplikacije

Objavljeno: 05.04.2017. 12:47

Zadnja izmjena: 05.04.2017. 12:49

Od danas turisti i korisnici svjetski poznatog varaždinskog groblja imaju priliku poslužiti se mobilnom aplikacijom VaraždinCemetery, koja pomaže u razgledavanju groblja, ali sadrži i cijeli spektar dodatnih usluga.

Aplikacija koja je danas predstavljena javnosti u kafiću u blizini groblja prvo vam nudi nekoliko ruta za razgledavanje jednog od najljepših europskih groblja. Sadrži u sebi interaktivnu kartu, koja vam uz pomoć GPS-a uvijek pokazuje gdje se nalazite. Kroz nekoliko predloženih ruta razgledajte jedno od najljepših europskih groblja. Atraktivnim slikama i tekstovima te interaktivnom kartom posjetite najzanimljivije točke na groblju i upoznajte povijest groblja i Varaždina. Za svaku zanimljivu točku na groblju - poput groba Vatroslava Jagića - aplikacija vam pronalazi mjesto, ali i daje slike i podatke o traženom mjestu. Pomoću aplikacije možete lako pronaći grobno mjesto bilo koje osobe koja je tamo sahranjena.

Funkcija 'spomenar' omogućuje vam da pohranite podatke o onima koje ste tu sahranili i da vas podsjeti na neke važne datume. Možete u svako doba vidjeti i raspored sprovoda na groblju. Isto tako imate na raspolaganju informacije o cijenama raznih usluga koje groblje nudi svojim korisnicima. Ovako opsežna aplikacija za korištenje grobljem vjerojatno je prva u svijetu. Izradila ju je tvrtka EONIdeas j.d.o.o. a možete je besplatno skinuti s Android app storea.

Komentari