Mumlek i društvo i dalje vodeći na Chapatangi Tomšić

Objavljeno: 09.01.2012. 15:52

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:12

Možda i najatraktivnija nedjelja u dosadašnjem dijelu Chapatangia Tomšić lige je iza nas. Ponudila je izvrstan mali nogomet i čak pet maksimalno napetih utakmica, s mnoštvom preokreta, sjajnih akcija i efektnih pogodaka, a sve to uz rekordnih 58 pogodaka u 8 utakmica..

Matteo je ponovno postao najvećim dobitnikom dana. Zahvaljujući još jednoj velikoj pobjedi i međusobnom remiju dva „Junajteda“, udvostručio je prednost i praktički već osigurao plasman u završnicu.  Ekipa Mattea novu je pobjedu upisala u drebiju protiv Pucki VIP Bicycles, predvođena fantastičnim Mumlekom, koji je pobjedi u 4-2 pobjedu ugradio tri svoja pogotka.

Aquamarin Junajted i CBB Nekretnine Junajted čiste su mreže držali sve do sredine drugog poluvremena, no tad je Aquamarin poveo golom D. Habruna, ali dvije minute prije kraja Režić je donio CBB-u bod.

Uz Matteo, dobitnik dana svakako je Baka AP Križanić iz Gojanca. Da su ekipa s karakterom, potvrdili su Gojančani u dvije utakmice u nizu. Najprije su vodstvo Rekreativaca od 0-2 pretvorili u svoj 3-2 trijumf da bi onda i ekipi Moja-Putovanja.com dostigli 1-3 zaostatak za konačnih 3-3.

„Putnici“ su osvetu za primljeni pogodak u posljednjim sekundama utakmice s Bakom pronašli protiv fenjeraša natjecanja, upisavši rekordnu pobjedu u svih dosad 50 odigranih utakmica lige – ekipa Moja-Putovanja.com sa čak je 15-3 ispratila ekipu Ajmo Žuti, pri čemu je Valentino Mlakar postigao i najviše golova u jednoj utakmici dosad, sedam.

Uzbuđenja nije ni nedostalo u konkurenciji veterana, a ljepoticu kola odigrali su Stari grad i Kos Transporti. Završilo je s nimalo uobičajenih 6-5 za „Transportere“, u utakmici punoj preokreta. I tu je gužva u poretku, četiri ekipe konkuriraju za dva izravna mjesta u završnici, ostali će morati u doigravanje.

Rezultati 7. kola:

Seniori: Rekreativci – Baka 2-3, BVS Graditeljstvo – ŠRD Sloga 4-2, CBB Nekretnine Jtd – Aquamarin Jtd 1-1, Moja-Putovanja.com – Baka 3-3, Pucke VIP Bicycles – Matteo 2-4, Ajmo Žuti – Moja-Putovanja.com 3-15.

Veterani (5. kolo): Libertas – MNE Banfica 1-3, Stari grad - Kos Transporti 5-6.

Komentari