Toplički fašnjak

Na druženju pod maskama u Varaždinskim Toplicama zabave neće nedostajati

Veselo fašnjačko druženje u Varaždinskim Toplicama održat će se u nedjelju, 3. ožujka. Okupljanje sudionika je od 13.30 sati kod Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića, dok će se od 14 sati šarena povorka zaputiti ulicama grada.
Objavljeno: 24.02.2019. 10:50

Zadnja izmjena: 24.02.2019. 10:52

Veselo fašnjačko druženje u Varaždinskim Toplicama održat će se u nedjelju, 3. ožujka. Okupljanje sudionika je od 13:30 sati kod Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića, dok će se od 14 sati šarena povorka zaputiti ulicama grada.

Fašnjačke špelancije predvodit će Baka Slavica (aka Dario Camić), a po dolasku povorke na prostor Trga Republike Hrvatske slijedi predstavljanje svih skupina, suđenje Fašnjaku te proglašenje dobitnika nagrada.

Naravno da to nije sve. Organizatori su se potrudili i za bogati popratni program pa će svi oni koji dođu na Toplički fašnjak moći uživati i u živoj glazbi, plesu, kuhanom vinu, toplome čaju, finom gulašu i slasnim krafnama.

- Vrijeme je da izvučete svoje šarene kostime i perike jer bliži nam se vrijeme Topličkog fašnjaka. To je vrijeme kada se maskiramo, šalimo na vlastiti i tuđi račun i dan kada kažnjavamo Fašnjaka za sve nedaće i zloće iz godine za nama. Svi ste pozvani. - poručuju iz Turističke zajednice Varaždinskih Toplica.

Komentari