općina cestica

Na Špancirfestu nastupio zbor 'Stellarium' iz Cestice

Objavljeno: 29.08.2022. 11:37

Zadnja izmjena: 29.08.2022. 11:37

Raznoliki program koji se cijelo vrijeme održavanja Špancirfesta odvijao na brojnim lokacijama u Varaždinu, jučer je upotpunio i Ženski pjevački zbor Stellarium koji djeluje u sklopu KUD-a Općine Cestica.

U programu su još sudjelovali KUD Petrijanec, Kud Klaruš Maruševec, KUD Voća, a pčelinjim proizvodima predstavila se i Udruga pčelara Varaždin Breg. Program se održavao u dvorištu županijske palače, a u organizaciji su sudjelovale Turističke zajednice područja Sjever Zagorja i Varaždinski bregi. Uz zamjenicu župana Varaždinske županije Silviju Zagorec, uz mnogobrojnu publiku bili su i načelnici općina - Mirko Korotaj iz Cestice, Bruno Hranić iz Vidovca, Goran Kaniški načelnik Općine Gornji Kneginec, Željko Posavec načelnik Općine Petrijanec i Mario Klapša iz Maruševca kao i direktor Turističke zajednice Varaždinske županije Goran Mališ.

Ženski pjevački zbor Stellarium nastupio je pod vodstvom voditeljica, Gordane Kos Kolar i Lucije Kolar, a na repertoaru bile su slijedeće skladbe: Oj ti bela zora, Polegla trava detela, Neka cijeli ovaj cvijet, Na obloku, Oda radosti, Vužgi jenu luč i Oko jene hiže.

Komentari