Najmlađi članovi DVD Donja Voća održali svoju Skupštinu

Objavljeno: 29.10.2013. 10:10

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Josip Cingesar

Uz nazočnost zapovjednika Vatrogasne zajednice Varaždinske županije Stjepana Kovačeka, zapovjednika Danijela Godinića i predsjednika Borisa Patrčevića, voditelja mladeži, roditelja i muške mladeži DVD Donje Mekušje u subotu 26. listopada održana je 3. izveštajna Mala Skupština.

Skupštini su prezentirana izvješća o radu ekipa vatrogasnog podmlatka i mladeži za 2013. godinu koje je podnijela članica ženske ekipe mladeži Marina Gregur s naglaskom na uspjeh na županijskom natjecanju na kojem su sve ekipe podlatka i mladeži bile na postolju.

Posebno raduje uspjeh muške mladeži osvajanjem drugom mjesta u ukupnom poretku za Kup Hrvatske vatrogasne zajednice i sudjelovanje 18 pripadnika mladeži u Kampu u Fažani.

Mateja Kokot iznijela je Plan rada mladeži za 2014. godinu  koju će obilježiti pripreme i nastup na državnom natjecanju vatrogasne mladeži sa muškom i ženskom mladeži, osposobljavanje za zvanje vatrogasna mladež i ponovno boravak u Kampu mladeži.

Malu Skupštinu , na kojoj se okupilo 50 najmlađih članova, pozdravnim riječima se obratio Županijski zapovjednik Stjepan Kovaček istaknuvši između ostalog da rad sa mladeži DVD Donja Voća može biti uzor i primjer ostalim društvima u Županiji te zaželio mnogo uspjeha na predstojećem Državnom natjecanju koje će se održati krajem mjeseca lipnja 2014.

Najmlađe članove društva pozdravili su i zapovjednik Danijel Godinić i koordinator voditelja Josip Cingesar  istaknuvši kako broj najmlađih članova raste iz godine u godinu, što dokazuje ispravnost i kvalitetu rada DVD-a u tom segmentu i da je to jamac dugotrajne opstojnosti Društva.

Druženje najmlađih članova sa svim ostalim uzvanicima nastavilo se nakon Skupštine uz prigodni domjenak koji su uz Upravni odbor DVD-a Donja Voća organizirali roditelji djece i mladeži.

Komentari