NK Podravina isplanirala prvo tromjesječje iduće godine

Objavljeno: 30.12.2011. 16:24

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:12

Foto: Bojan Fošnar

Iako je stanka u prvenstvu 3. HNL sjever, u NK Podravini vrijedno rade, a manje- više sve je isplanirano za prvo tromjesječje iduće godine ....

S pripremama  za drugi dio sezone kreću se već 16.siječnja, a poznati su i neki protivnici u prijateljskim ogledima. Tako će Ludbrežani prvu utakmicu i to na umjetnoj travi odigrati 21. siječnja u Koprivnici protiv juniora  Slaven Belupa.

Za tri utakmice znaju se vremenski termini, ali ne i mjesto igranja pa će tako 28.siječnja Ludbrežani igrati protiv vodećeg trećeligaša zapadne skupine NK Zelina, 1.veljače slijedi nastup protiv drugoligaša Međimurja, dok će 4.veljače protivnik Ludbrežana biti četvrtoligaš Strmec-Bedenica.

Kasnije 11.veljače, slijedi nastup na umjetnoj travi u Varaždinu protiv istoimenog prvoligaša , a "generalka"će biti 18.veljače protiv kluba-prijatelja Croatie iz Grabrovnica. I tu će utakmicu naši igrači igrati u gostima.

U redovima ludbreškog trećeligaša također rade na igračkom kadru, očekuje se dolazak kao i odlazak nekoliko igrača, zasad je sve definirano s Robertom Namjesnikom koji se vratio u svoj Zadrugar.

Komentari