Varaždinski nogometaši ofenzivno po pobjedu u kupu protiv Istre

Objavljeno: 25.10.2011. 07:11

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: vlado kos/ cropix

Varaždinski prvoligaš na temljima solidne igre i rezultata protiv Osijeka, te novog optimizma, pokušat će u utorak izgraditi pobjedu u kupu protiv Istre. Varaždinci su od osnutka Lijepe naše, samo jednom ispali prije četvrtfinala, i to od Konavljanina 2006. godine, a da li će tradicija biti na njihovoj strani vidjet ćemo u 17 sati na varaždinskom travnjaku...

Nakon što su tek nakon "lutrije penala" prošli u Virju protiv Podravca, "ples kuglica" donio je Varaždincima utakmicu protiv Istre. Susret osmine finala kupa neće biti nimalo lagan s obzirom da je ekipa Istre čvrsta momčad pod dirigenskom palicom trenerskog lisca Igora Pamića.

Trener Varaždinaca Branko Janžek oprezno ulazi u susret, ali najavljuje ofenzivan Varaždin  koji će učiniti sve da pobjedi.

- Istra je dobro organizirana momčad, ali nama je kup vrlo važan. Očekujem pobjedu i nastavak pozitivnog niza s obzirom da se ekipi podiglo samopouzdanje - kazao je trener Varaždinaca Branko Janžek.

Protiv Osijeka Varaždinci su igrali u formaciji 4-3-3, dok će protiv Pule igrati „Barceloninih“ 4-2-3-1. Sastav se ne bi trebao previše mijenjati od zadnjeg  prvenstvenog kola protiv Osijeka. Vraća se Šimek, dok je Golik pod upitnikom zbog viroze koja ga je zadesila.

Mladi Ivan Antolek koji je postigao svoj prvijenac protiv Osijeka pun optimizma očekuje kup susret u utorak.

- Nemamo previše kalkuliranja, idemo na pobjedu. Atmosfera u ekipi je odlična, forma je u usponu i mislim da imamo velike šanse za prolaz - rekao je Antolek.

Varaždinski prvoligaš u teškoj je financijskoj gabuli, ali bez obzira na to ekipa se emotivno digla i atmosfera u ekipi je dobra pa se svi nadaju toliko željenoj pobjedi koja bi Varaždincima bila dodatni implus u nastavku teškog prvenstva.

Komentari