"Krojači" uvjerljivi protiv novog prvoligaša Lučkog

Objavljeno: 23.06.2011. 09:31

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Svakakve su peripetije imali Šnajderi dok nisu došli do Lučkog, no jednom kad su stigli, domaći nogometaši nisu imali baš previše šanse da se odupru mnogo uigranijem protivniku, piše Ivana Strahija za SportNet.hr

I treći su pripremni susret Varaždinci apsolvirali bez poraza, a pobjeda od 3:0 protiv Lučkog, uz pogotke Šafarića, Brlečića i F. Škvorca, dovoljno govori o formi u kojoj su trenutno momci Samira Toplaka.

"U prvom nam je poluvremenu Lučko još nekako pariralo, no u drugom su pali i nisu više imali snage, iako su uveli dosta novih igrača, pa smo ih lako dobili. Mogli smo povesti i u prvom poluvremenu, veliku je šansu imao Vugrinec", kazao je varaždinski strateg.

Zbilja neugodna i bespotrebna situacija dogodila se Varaždincima, koji su jedva dočekali da odu na pripreme. Otkad su u Ludbregu, očito je na njih zaboravila klupska služba, pa za put u Lučko nije naručen autobus. Blamaža je odagnana brzom reakcijom onih prisebnih članova Uprave, koji su organizirali pet automobila u kojima su Varaždinci otputovali do Lučkog.

Stigli su naravno izmoreni neugodnim putovanjem, a kako su kasnili, jedva su imali vremena za zagrijavanje. No, čini se da su Šnajderi mogli stići i pješice, glasila je kasnije šala, jer su ipak pobijedili. Upravi ipak ogromni minus.

Sljedeću pripremnu utakmicu Varaždinci igraju u subotu, po prvi puta u Varaždinu, kada u 18:00 igraju protiv Karlovca.

Lučko – Varaždin 0:3
Lučko, stadion NK Lučko, gledatelja 300

Strijelci: Šafarić, Brlečić, F. Škvorc

Lučko: Kovačić - Burić, Rogač, Buden, Rendulić - Mehmedagić, Blagojević - Rak, Šarić, Fuček – Jeleč (igrali i: Kobetić, Hovorka, Palčić, Andre, Bošnjak, Petrak, Koštić, Novak, Hojski, Zulim, Posinković)

Varaždin: Mrmić - Tkalčić, D.Škvorc, Punčec, Kvesić - Šafarić, Brlečić - F.Škvorc, Glavina, Aganović - Vugrinec (igrali i: Radovanović, Conjar, Sušac, Antolić, Grgec, Gluhak, Glavica, Pajač)


Ivana Strahija / SportNet.hr

Komentari