NK Varaždin remizirao protiv Lučkog

Objavljeno: 18.02.2012. 15:38

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

NK Varaždin je u generalnoj probi prije nastavka prvenstva odigrao neriješeno s izravnim konkurentom u borbi za ostanak, Lučkim. Završilo je 1-1, a pogodak za Varaždince postigao je Mario Sačer...

Riječ je o trening utakmici zatvorenog tipa, pošto su Varaždinci pod suspenzijom i ne smiju igrati prijateljske utakmice.

Varaždinci su u susret krenuli s Mrmićem na vratima, stoperskim dvojcem Aračić-Lončar, na bočnim pozicijama bili su Rašić desno, Katanec lijevo, u vezi Plantić, Jagačić i Karađuz, dok je iza napadačkog dvojca Sačer-Antolek bio Glavina.

U prvom dijelu gosti su bili dominantnija ekipa, no nisu iskoristili nekoliko izglednih prigoda za postizanje pogotka pa se na odmor otišlo netaknutih mreža.

U drugom dijelu Lučko opet bolje, no Varaždinci u 74. minuti preko Marija Sačera dolaze u vodstvo. Šest minuta kasnije Lučko poravnava na 1-1 preko Marka Lončara, a pošto se do kraja susreta mreže nisu tresle, to je bio i konačan rezultat.

Trener Janžek u ovoj utakmici bio je bez trojice stožernih igrača: Vugrinca, Pajača i Golika, a prilike je u drugom dijelu dao i Kukecu, Kuranu, Babiću, Kurtoviću, Grgecu, te Brleniću.

Varaždincima je ovo bila posljednja trening utakmica pred početak prvenstva koje starta sljedećeg vikenda. U prvom kolu nastavka, skine li im se suspenzija Varaždinci bi trebali ugostiti Rijeku.

Komentari