Odbojkaši Varaždina ostali bez trenera

Objavljeno: 11.04.2011. 15:49

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Odbojkaši Varaždina u nedjelju su glatko izgubili i drugu utakmicu protiv Karlovca u razigravanju od 5. do 8. mjesta hrvatskog prvenstva. No, to ne čudi ako se uzme u obzir da su bili lišeni trenerskog vodstva. Trener Edo Klein i njegov pomoćnik Jurica Juren dan prije su naime podnijeli ostavke na svoje dužnosti.

Trener odbojkaša Varaždina Edo Klein i njegov pomoćnik Jurica Juren u subotu su podnijeli ostavke. Neslužbeno, povod je bio protest pojedinaca iz momčadi koji su u subotu namjerno „preskočili“ trening, nezadovoljni činjenicom da im klub nije isplatio zaostale plaće.

Klein nam to nije želio potvrditi ali se između redaka dalo iščitati da je upravo to bio povod za ostavku.

- Moja filozofija je da i u najtežim trenucima treba gurati naprijed, trenirati i igrati i boriti se za klub. Nažalost, nisam to uspio prenijeti na pojedine igrače i zato sam podnio ostavku – rekao nam je Klein.

U nedjelju je u Karlovcu „varaždince“ trebao voditi pomoćni trener Jurica Juren no on je odlučio podržati svog kolegu Kleina pa su varaždinski odbojkaši sami odradili taj susret, bez trenerskog vodstva na klupi. Kao rezultat stigao je glatki poraz od Karlovca.

Varaždincima sada predstoji razigravanje za 7. mjesto protiv Centrometala iz Črečana. Igra se na dvije pobjede, a tko će voditi „varaždince“ s klupe još se ne zna.



Komentari