evo detalja

Odgojiteljice iz Slovenije i Španjolske posjetile Županijsku palaču u sklopu Erasmus projekata

Objavljeno: 10.05.2024. 12:49

Zadnja izmjena: 10.05.2024. 13:12

U Dječjem vrtiću "Dječji svijet" iz Varaždina ovaj tjedan borave odgojiteljice iz Kraljevine Španjolske i Slovenije u sklopu dva odvojena Erasmus+ projekta.

Odgojiteljice iz Španjolske dolaze u sklopu programa iz kompleksa vrtića i škole "Annexa Joan Puigbert" smještenog u provinciji Girona, dok odgojiteljice iz Slovenije dolaze u sklopu programa iz privatnog vrtića "Vesela hiša" koji radi po Montessori programu u Celju. U okviru sudjelovanja u spomenutom programu posjetile su i Županijsku palaču u kojoj ih je ugostio župan Anđelko Stričak upoznavši ih pritom s povijesnim znamenitostima te prirodnim ljepotama županije.

- Upoznao sam drage goste iz Slovenije i Kraljevine Španjolske s našim povijesnim i kulturnim znamenitostima, prirodnim ljepotama te sam im predstavio mnogobrojne projekte koje provodimo na području obrazovanja, turizma, poljoprivrede i zdravstva. Uvijek je lijepo kada sve ono što radite možete prezentirati drugima, a mi u Varaždinskoj županiji imamo zaista puno toga za pokazati. Čestitam vrtiću "Dječji svijet" na sudjelovanju u ovakvim programima u kojima stječu nova iskustva i znanja, ali i prenose drugima svoje stečeno iskustvo - rekao je Stričak.

Komentari