GORNJE VRATNO 2018

Održan Ljetni nogometni kamp "Gornje Vratno 2018"

Objavljeno: 19.07.2018. 10:10

Zadnja izmjena: 19.07.2018. 10:11

Foto: Općina Cestica

Na  terenima NK Vratno održan je Ljetni nogometni kamp 2018. Realiziran je zaslugom vrijednih  članova NK Vratno, a financiran je sredstvima Varaždinske Županije iz programa Za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Varaždinske županije.


Osnovni cilj kampa bio je poticanje djece na bavljenje sportom u širem smislu. Također je iskorištena prilika da se roditelji i djeca upoznaju s planiranim pokretanjem Nogometnog centra Cestica unutar kojeg će od jeseni nastupati djeca i mladi iz svih nogometnih klubova unutar općine, razvrstani u šest dobnih kategorija. 

Podrška Varaždinske županije


Otvorenju Ljetnog nogometnog kampa prisustvovao je zamjenik župana Varaždinske županije Tomislav Paljak koji se zahvalio članovima NK Vratno na organizaciji kampa, te je istaknuo nužnost daljnjih takvih aktivnosti u cilju popularizacije nogometa, odnosno sportskih aktivnost mladih. 
Ljetnom kampu odazvalo se tridesetak djece s cijelog područja općine Cestica u dobi od 6 do 10 godina koja su bila razvrstana u dobne skupine. Kamp se pokazao kao odlično osmišljen i zanimljiv za svu djecu bez obzira na dob, jer su treneri priredili različite igre i poligone kroz koje su djecu  upoznavali s nogometom. Sama realizacija je bila na visokoj razini za što su zaslužni voditelja kampa Nikola Ščurica te treneri Mihael Libera, Maja Pintaric, Miroslav Ivančića, Damir Ivančića, Goran Križanića i Dražen Ščurica. Za svakog polaznika osiguran je obrok i osvježavajuće piće. 

Pohvala organizaciji 

Posljednjeg dana kampa, a u sklopu održavanja Memorijalnog turnira Stjepan Rodeš Kirby polaznicima se pridružio i načelnik općine Cestica, Mirko Korotaj koji je pohvalio organizaciju, te je iskazao podršku za organiziranje takvih aktivnosti u budućnosti. Također je svakome polazniku svečano uručena diploma. 

Komentari