Održana izborna skupština "Udruge vinogradara i voćara Varaždinbreg"

Piše: eVz

Objavljeno: 29.04.2015. 15:57

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Izvor: kneginec.hr

Udruga vinogradara i voćara Varaždinbreg održala je u Donjem Knegincu u subotu, 25. travnja  izbornu skupštinu kojoj je prisustvovalo osamdesetak članova Udruge i gostiju prijateljskih udruga vinogradara i vinogradarki iz Varaždinskih Toplica, Beretinca, Svetog Ilije, Ljubeščice i Jalžabeta.

Predsjednik udruge Dragutin Cvek podnio je izvješće o radu za proteklo četverogodišnje razdoblje a isto je i jednoglasno usvojeno.

Na skupštini je izabrano novo vodstvo udruge, pa će tako i u narednom četverogodišnjem mandatu dužnost predsjednika vršiti dosadašnji predsjednik Dragutin Cvek, dužnost potpredsjednika obnašat će Damir Keretić, a poslove tajnika obavljat će Vladimir Vugrinec.

Uz članove predsjedništva Udruge izabrani su i članovi Upravnog odbora: Damir Lončarić, Ivan Turković, Ivan Prahić i Ernest Martan, dok je za predsjednika Nadzornog odbora izabran Krunoslav Oreški.

Novoizabrani predsjednik podnio je članovima skupštine program rada i financijski plan za 2015. godinu, koji su jednoglasno usvojeni. Vinogradari su na skupštini usvojili novi Statut i donijeli odluku o likvidatoru Udruge, te su dodijeljena priznanja zaslužnim članovima za dugogodišnji rad i aktivnosti u udruzi.

 

Komentari