ima planova

Na 80. sjednici Skupštine DVD-a Majerje govorilo se o velikoj proslavi, ali i o budućim planovima

Objavljeno: 07.03.2018. 20:05

Zadnja izmjena: 07.03.2018. 20:16

U prostorijama društvenog doma u Majerju održana je jubilarna 80-ta redovna sjednica Skupštine DVD-a Majerje na kojoj su prisustvovali načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec, predsjednica VZO-e Petrijanec Nataša Šincek, predsjednik MO Majerje Zvonko Potočnjak i ostali. 

Na Skupštini je predstavljen rad društva u protekloj godini u kojoj se između ostalog govorilo o školovanju kadrova, primopredaji spremišta, redovnom pregledu bunara i ostalih izvora vode i njihovom održavanju, proslavi Florijanova u selu, kao i sudjelovanje na javnoj vježbi u Novoj Vesi, natjecanjima i proslavama 80-te obljetnice rada DVD-a Strmec Podravski i 110-te DVD-a Maruševec.

Kroz Plan rada članovi društva i ostali gosti upoznati su s proslavom 80-te obljetnice rada DVD-a Majerje koja će se održati 23. lipnja, a osim proslave, bitno im je i privući što više mladih, naročito djece te iste školovati. Također, zadaća je da se uredi spremište i njegova okolica, a suradnja s prijateljima iz PGD-a Radomerje da postane još bolja i prisnija.

 

Komentari