evo detalja

Održana redovna Skupština Nogometnog kluba Omladinac Jurketinec

Objavljeno: 08.03.2024. 08:14

Zadnja izmjena: 08.03.2024. 09:15

U Društvenom domu u Jurketincu održana je redovna godišnja Skupština Nogometnog kluba Omladinac iz Jurketinca.

Skupštinu je otvorio predsjednik kluba Dragutin Kišić, predstavivši rad kluba u protekloj 2023. godini, a nakon toga i Plan rada te Financijski plan za 2024. godinu. 

- Omladinac danas broji preko 30 registriranih nogometaša, seniori se natječu se u 3. Županijskoj nogometnoj ligi Varaždin, a jesensku polusezonu završio je na 9. poziciji sa 4 osvojena boda. Naglasio je kako je cilj klub ojačati mladim igračima i proljetni dio sezone završiti pri vrhu tablice 3. ŽNL Varaždin - istaknuto je na Skupštini.

Općina Maruševec prošle je godine uz Županijski nogometni savez obnovila svlačionice i tuševe u vrijednosti 16 tisuća eura, dok je klub svlačionice opremio novim namještajem i zamijenio električne instalacije u klupskim prostorijama. Ove je godine u planu nabava prijenosnih automatskih vanjskih defibrilatora (AVD) od strane Županijskog nogometnog saveza Varaždin i financijsku podršku Općine Maruševec. Načelnik Mario Klapša je izrazio podršku Općine Maruševec kako rukovodstvu tako i igračima kluba uz želju za što manje ozljeda te što više dobrih rezultata u drugom dijelu sezone koja se nastavlja kroz dva tjedna i da oba kluba s područja Općine Maruševec proljetni dio natjecanja završe na vrhu tablice 3. ŽNL – Skupine Varaždin.

Komentari