Općina Trnovec Bartlovečki pomaže svojim poduzetnicima

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 27.04.2015. 17:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Općina Trnovec Bartolovečki

Općina Trnovec Bartolovečki, u sklopu osiguranih sredstava u općinskom proračunu, pomaže poduzetnike i obrtnike odnosno sufinancira im dio troškova prilikom izlaganja na pojedinim gospodarskim sajmovima i izložbama.

Tako su među pedesetak izlagača na 2. Gospodarskom sajmu Varaždin, nedavno održanom u dvorani u Graberju u Varaždinu, svoje mjesto našle i dvije tvrtke s područja Općine Trnovec Bartolovečki.

Riječ je o „Stolariji Jerešić“ koja se bavi dizajniranjem i proizvodnjom furniranog namještaja te tvrtci „Ranel“ koja se bavi obavljanjem elektro poslova i izradom elektro materijala. Njihov dolazak na sajam financijski je pomogla Općina Trnovec Bartolovečki.

Načelnik Općine Zvonko Šamec naglasio je da je to samo dio pomoći poduzetnicima i obrtnicima s područja Općine u sklopu programa i sredstava predviđenih proračunom. Općina u sklopu svojih mogućnosti nastoji što više pomoći obrtnicima i poduzetnicima u njihovom poslovanju kao i izlasku na tržište i promociji svojih proizvoda i usluga. Sličnu pomoć načelnik Šamec najavio je i ubuduće.

Komentari