evo što je rečeno

Foto - Ured za udruge Vlade RH ivanečkim udrugama predstavio mogućnosti financiranja programa

Objavljeno: 07.05.2024. 12:43

Zadnja izmjena: 07.05.2024. 12:43

U konferencijskoj dvorani Poduzetničkog inkubatora Ivanec predstavnice Ureda za udruge Vlade RH predstavnicima ivanečkih udruga predstavile mogućnosti financiranja projekata i programa u aktualnom programskom razdoblju.

Kako ističu iz Grada Ivanca, radionica je održana na inicijativu Poslovne zone Ivanec i Grada Ivanca, koji su ovaj skup organizirali s ciljem daljnje provedbe aktivnosti jačanja institucionalnih kapaciteta i informiranja udruga s područja Grada Ivanca. U ime domaćina, gošće iz Zagreba te sve okupljene predstavnike udruga pozdravila je direktorica Poslovne zone Lana Labaš.

U nastavku je Željka Markulin iz Ureda za udruge najprije predstavila detalje novog programa Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV).  Predstavljeni su zatim pozivi koji će se otvarati do kraja 2024., a u okviru programa ESF+ (Europski socijalni fond). Iva Žic, također iz Ureda za udruge, na kraju je predstavila javni poziv koji Ured raspisuje svake godine, a kojim se udrugama, koje već imaju ugovorene projekte, omogućuje dodatno sufinanciranje vlastitog udjela u financijskoj konstrukciji projekata.

Komentari