Ožujsko kup Novi Marof: Remetinec osvojio naslov

Objavljeno: 30.01.2012. 14:20

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Završena su  nadmetanja na tradicionalnom 28. otvorenom prvenstvu grada Novoga Marofa u malom nogometu pod marketinškim nazivom Ožujsko kup Novi Marof 2012.  Među 41 ekipom najbolji su bili igrači ŠRD Remetineca  koji su  u finalu svladali CB Graciju nakon boljeg izvođenja šesteraca...

Remetinec je već u 8.minuti poveo pogotkom Igora Turkovića da bi CB Gracija iz Sv.Ivana Zeline izjednačila u 23.minuti preko Branimira Karačića. Ovim rezultatom završen je i susret pa se krenulo na izvođenje šesteraca. Spretniji i sretniji bili su Remečani koji su kući odnijeli titulu najboljeg i 15 tisuća kuna.

U utakmici za treće mjesto AŠ Crnković je nakon početne inicijative MNK Črešnjeva&El preokrenula rezultat i pobijedila rezultatom 5-3.

Drugoplasiranoj ekipi u ruke je otišlo osam, trećeplasiranoj pet, a četvrtoj ekipi dvije tisuće kune. Momčadima su također uručene sportske majice sponzora, pehari i plakete Sportskih novosti.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Tomislav Turković iz pobjedničke ekipe, dok  se titulom najboljeg vratara okitio Matija Turković također iz Remetinca.

Najbolji strijelac turnira s 14 pogodaka jest Tomo Liber iz AŠ Crnković.  Najbolji pojedinci primili su pehare, plakete  Sportskih novosti i sportsku opremu Fotexa.

Nagrade najboljim ekipama i pojedincima  nagrade su uručili gradonačelnik Novoga Marofa Darko Hrenić, Vladimir Gradiček voditelj  poslovnice Zagrebačke pivovare u Varaždinu, te Vladimir Vuger predsjednik NK Novi Marof.

U revijalnoj  utakmici  pioniri NK Novi Marof pobijedili su svoje vršnjake NK Slobodu Varaždin  5-0,  dok su  veterani Marofa i ŠRD Rekreativa odigrali „miroljubivu“ utakmici rezultatom  5-5.

Komentari