Palatin kup Vidovec 2011: Kobna nedjelja za Nedeljanec

Objavljeno: 31.01.2011. 14:01

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: dvoransko-prvenstvo.com

Pomislio bi netko da nedjelja mora biti dobar dan za mjesto koje u nazivu ima upravo taj dan u tjednu. Međutim, gledajući rasplet četvrtog vikenda „Palatin kupa“, 6. Dvoranskog prvenstva u malom nogometu, ova iza nas za Nedeljančane je bila kobna; od tri predstavnika koja su tog dana izašla na teren, ispala su – sva tri.

Da stvar bude gora po organizatora i domaćina, ŠNK Nedeljanec, ni subota nije bila ništa bolja. Zapravo potpuno identična! Opet tri ekipe na terenu, sve tri poražene. Zapravo čast Nedeljančana drži još samo MNK Fotex Palatin u juniorskom turniru, koji je izborio (zasad) četvrtfinale.

Različite faze natjecanja u četiri različite starosne kategorije odvijale su se protekla dva dana u dvorani Osnovne škole Vidovec. Najdalje su odmaknuli najmlađi, pioniri, do polufinala; juniori i veterani iduće će subote (05. veljače) igrati četvrtfinalne utakmice, seniori su tek na pola faze osmine finala. Njih ćemo dakle najviše gledati u subotnjem programu. Inače, već spominjana nedjelja donijela je još jedan kuriozitet.

Unatoč kup sustavu, u kojem bi se moglo očekivati tvrđe i neizvjesnije dvoboje, zabilježena je rekordna efikasnost od čak 7,25 pogodaka po utakmici prosječno (58/8). Ni u subotu nije bilo lošije, upisan je prosjek od točno 6 golova po susretu (54/9). Oba su dana vikenda znatno odskočila u odnosu na dosadašnji prosjek (4,35). Čime se isti sada i bitno popravio; ukupno je 111 odigranih utakmica (ne računaju se rezultati bez borbe), a strijelci su mreže tresli 521 puta (4,7 po utakmici).

Evo i pregleda svih rezultata četvrtog vikenda:

Rezultati – subota, 29. siječnja 2011.

Rezultati - nedjelja, 30. siječnja. 2011.


Palatin kup - Vidovec 2011. nastavlja se u subotu, 5. veljače.


Foto: Palatin kup (arhiva)

Komentari