Palatin kup Vidovec 2011: Počinje finalni vikend

Objavljeno: 11.02.2011. 13:34

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Pred nama je i posljednji vikend Palatin kupa 2011., 6. Dvoranskog prvenstva u malom nogometu za registrirane klubove. Subota donosi utakmice polufinala u sve četiri starosne kategorije, nedjelja vrhunac uzbuđenja – tekme za 3. mjesta i velika finala.

Najmlađi, pioniri, zagrijat će publiku u Vidovcu sutra već od 15 sati. U ovom uzrastu karte su najotvorenije, budući da u turniru više nema niti jednog od prošlogodišnjih finalista. Varteks, lanjski pobjednik, nije ni prijavio ekipu, Nedeljanec je ispao još prije dva tjedna od Lepoglave. Vikend otvaraju pioniri Slobode iz Tužnog i Plitvice iz Gojanca, u drugom se polufinalu sastaju spomenuta Lepoglava i Obreš.

Lepoglava će odmah i nastaviti, točnije juniori tog kluba, protiv domaćina, MNK Fotex Palatina. U pitanju su dvije dosad najuvjerljivije momčadi prvoga kruga, može se očekivati odličan susret. Nakon toga opet sraz Plitvica – Sloboda, no ovaj puta će Gojančanima na putu stajati varaždinska Sloboda.

U veteranskom polufinalu opet Lepoglava otvara. Nakon što je izbacila prošlogodišnjeg pobjednika Slobodu (Varaždin), pokušat će dohvatiti opet (barem) finale kao i lani. Što doduše planira i Vinica, koja je izbacila drugu Slobodu, iz Tužnog. Drugi polufinalni par su Duge noći – Plinmont Žigrovec, poznanici iz skupine prvoga kruga (tad su Duge noći slavile 3:2).

I onda poslastica, seniorska poluzavršnica, od 20 sati na dalje. Opet Lepoglava, jedini klub koji je završni vikend izborio u sve četiri kategorije, do finala će pokušati preko Trnja. Na samom kraju po mnogima utakmica dana – prošlogodišnji seniorski pobjednik Mladost iz Klenovnika protiv domaćina, Fotex Palatina.

Kompletan raspored završnog vikenda i sve ostale pojedinosti Palatin kupa – Vidovec 2011. pratite na službenim internetskim stranicama Prvenstva www.dvoransko-prvenstvo.com.


Komentari