Penjači iz zemlje i inozemstva ogledali se u Lepoglavi

Objavljeno: 18.08.2012. 09:51

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Foto: Lepoglava.net

U Domu kulture u Lepoglavi u sjedištu SPK Direkt održano je natjecanje u penjanju boulder problema povodom godišnjice otvorenja dvorane za penjanje koja se nalazi u sklopu fitness centra, piše Lepoglava.net.

Iako je termin bio dosta nepopularan, odaziv onih pravih zaljubljenika u penjanje je prema riječima organizatora bio sasvim solidan, a zaustavio se na brojci od 21.

Uz to, kad se uzme u obzir kako je sezona penjanja na otvorenom u punom jeku, a tu su još i godišnji odmori, najvjerniji prijatelji penjači lepoglavskih Direktovaca ipak su došli i svojim prisustvom doprinjeli boljoj natjecateljskoj, ali i onoj društvenoj atmosferi u "trećem poluvremenu".

Među penjačima, u srijedu se našlo nekoliko Varaždinaca i Zagrepčana, ali i natjecatelja iz susjedne Slovenije i to ni manje ni više nego slovenska reprezentativka Mateja Hohkraut koja je ponovo pokazala zavidnu razinu penjanja koje se ne bi posramila ni većina muških natjecatelja.

Mateja je sukladno reputaciji pomela konkurenciju i osvojila prvo mjesto u ženskoj kategoriji, a popela je i najteži smjer na natjecanju koji je osim nje popeo samo prvoplasirani u muškoj konkurenciji Jurica Levatić.

Komentari