HOG RACE

Po prvi puta u Hrvatskoj - Veprova blatna utrka s preprekama pokraj Čakovca

Objavljeno: 10.09.2020. 19:46

Zadnja izmjena: 10.09.2020. 19:53

Po uzoru na spartanske utrke s različitim preprekama, pune adrenalina, samo za prave višebojce i vojnički spremne takmace PG Geler Mali Mihaljevec prvi puta na ovim prostorima organizira nadmetanje takvog tipa pod nazivom Hog Race 25. i 26. rujna u sklopu Hog Race Festival .

Ove godine PG Geler adrenalinski park pomiče granice. Organiziraju prvu Veprovu blatnu utrku sa preprekama. Vepar ima izuzetne sposobnosti koje su potrebne za njegov opstanak. Staza je posebno pripremljena za sve ljubitelje prirode i svih izazova koja ona nosi. Dužina staze iznosi 8 km, sa 14 zadanih prepreka.

Svaki natjecatelj bit će u prilici iskušati svoju snagu, izdržljivost, brzinu, neustrašivost, sreću, ljudskost, izdržljivost, upornost. Svaka pojedinačna prepreka ima svoj naziv, na samom cilju natjecatelje čeka najveći ispit izdržljivpsti - prepreka nazvana Veprovo kupalište. Pokušajte samo zamisliti što ona predstavlja.

Sama staza proteže se po zemljanom i šumskom terenu, sa manjim usponima i nizbrdicama.Ova utrka je prva i jedina takvog tipa u Republici Hrvatskoj, izvorno domaći produkt od ideje do izvedbe, planirana je duže vrijeme, a sada je došao trenutak da se realizira.

Svaki natjecatelj dobiva finišersku medalju posebnog i jedinstvenog dizajana. Ukupan poredak bit će objavljen po završetku utrke, kategorije i pehari nisu predviđeni. Natjecatelji koji završe utrku u plasmanu među prvih 20, posebno 20 žena, posebno 20 muškaraca, stječu pravo na Elit Super Sprint. U toj kategegoriji predviđeni su posebni pehari i nagrade. Svi ostali natjecatelji vraćanjem svog startnog broja ulaze u bubanj tombole za nagrade koje su osigurali sponzori. 

Komentari