Podravina i Ivančica podijelili bodove, Nedeljanec poražen

Objavljeno: 10.10.2011. 18:06

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Bojan Fošnar

Odigrano je osmo kolo 3. HNL sjever. Od naših županijskih predstavnika Podravina i Ivančica u županijskom derbiju odigrali su bez pobjednika 1-1, dok je Nedeljanec na gostovanju u Grabovnici poražen od Croatije 3-1...

Podravina je u Ludbregu povela preko stopera Jurice Vručine koji je nakon gužve u šesnaestercu pospremio loptu u mrežu. Podravina je u prvom poluvremenu mogla povećati svoju prednost, ali izostala je realizacija.

U drugom poluvremenu gosti iz  Ivanca su bili bolji, te su izjednačili pogotkom Nikole Hranića. Ivančani su imali još prigoda, ali ih nisu iskoristili pa su Podravina i Ivančica podijelili bodove.

U Grabovnici domaćini dolaze u vodstvo već u trećoj minuti, Nedeljančani ubrzo izjednačuju preko Davida Matučeca. U nastavku je Nedeljanec imao još izglednih prilika, ali izostala je realizacija.

U drugom poluvremenu domaćini su imali incijativu, te su dvama pogocima kapitalizirali terensku nadmoć. Završilo je 3-1 za domaćina.

U derbiju osmog kola Koprivnica je svladala Čakovec 4-0. Ovom pobjedom Koprivnica je preskočila Čakovec, te je sada drugoplasirana momčad 3.HNL sjever.

Bjelovar je pobijedio Nedelišće 2-0, a Polet iz Pribislavca na domaćem terenu došao je do prve prvenstvene pobjede protiv posljednje momčadi Slatine, minimalno 1-0.

Mladost iz Ždralova na gostovanju u Kotoribi svladala je Graničar 3-1, dok su Mladost iz Preloga i Križevci odigrali bez pobjednika 1-1.

Slatina je zabilježila minamalnu 1-0 gostujuću pobjedu protiv Podravca u Virju, te je time zadržala prvu poziciju na ljestvici.

U sljedećem kolu od naših županijskih predstavnika Podravina dočekuje posljednjeplasirani Papuk, dok Ivančica i Nedeljanec odlaze na teška gostovanja u Bjelovar i Koprivnicu.

Rezultati 3.HNL sjever: Graničar Kotoriba-Mladost Ždralovi 1-3, Mladost Prelog- Križevci 1-1, Polet Pribislavec-Papuk 1-0, Koprivnica-Čakovec 4-0,Podravina-Ivančica 1-1, Podravac-Slatina 0-1, Bjelovar-Nedelišće 2-0, Croatia Grabrovnica- Nedeljanec 3-1

Tablica 3 HNL sjever: 1. Slatina 21, 2. Koprivnica 20, 3. Bjelovar 19..., 7. Ivančica 13, 8. Podravina 13, 9. Nedeljanec 11..., 15. Polet Pribislavec 3, 16. Papuk 1

Komentari