Pokal ostao kod kuće: Dubravka u finalu minimalno slavila protiv Varteksa

Piše: evarazdin

Objavljeno: 30.07.2012. 09:35

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: Quisco

Proteklog vikenda održan je vrlo respektabilan turnir u Turčinu, a pobjednički pokal ostao je kod kuće. U finalnom dvoboju domaća Dubravka svladala je Varteks 2-1...

Dubravka se u finale plasirala pobjedom u polufinalnom susretu protiv Zagorca 3-0, dok je Varteks svladao Obreš 2-1.

Finalni susret od samog početka bio je vrlo zanimljiv, a domaća momčad terensku incijativu kapitalizirala je pogotkom Hrebaka u osmoj minuti. Sedam minuta kasnije Dominik Matučec iskoristio je loše postavljenje domaće obrane te zabio za 1-1, a tim se rezultatom otišlo i na odmor.

U drugom dijelu Dubravka je dominirala, no Varteksovci su bili dobro stajali na terenu pa nije bilo prostora za domaće prijetnje.

I kada se već mislio da će se pobjednik tražiti izvođenjem kaznenih udaraca, Lihter je četiri minute prije kraja u crno zavio Bumbare. Lopta se nakon centaršuta sa strane odbila do njega koji je s nekih šesnaest metara neobranjivo pogodio mrežu vratara Prahića i postavio konačnih 2-1.

U utakmici za treće mjesto Obreš je slavio protiv Zagorca 3-1, a trostruki strijelac u pobjedi nogometaša iz Sv. Ilije bio je Cafuk, dok je za Zagorac zabio Večerić.

 

Komentari