Policija poziva na sudjelovanje u ophodnjama za vrijeme Špancirfesta

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 29.07.2013. 15:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Andrej Švoger/VT

Obzirom na pozitivna iskustva s policijsko-građanskim ophodnjama za vrijeme Dana maturanata, Policijska uprava varaždinska odlučila je i tijekom turističke manifestacije Špancirfest policijskim službenicima pridružiti građane u ophodnjama tijekom noćnih sati.

Budući da Zakon o policijskim poslovima i ovlastima predviđa suradnju građana i policije radi razvijanja partnerstva u sprječavanju i otkrivanju nedopuštenog ponašanja i njegova počinitelja te otklanjanja opasnosti, cilj je ovog projekta prevencija negativnih ponašanja mladih u noćnim satima, ističu iz PU varaždinske.

Policijsko – građanske ophodnje bit će prisutne na ulicama grada Varaždina u dane vikenda za vrijeme Špancirfesta, u vremenu od 22 do 2 sata, kada se na manifestaciji očekuje najviše građana.

Stoga PU varaždinska upućuje poziv svim punoljetnim građanima koji su zainteresirani za sudjelovanje u navedenim ophodnjama da do 16. kolovoza 2013. godine dostave svoje prijave na e-mail adresu: [email protected] ili osobno na adresu Policijske uprave u Varaždinu, Milčetićeva 10.

U prijavi je potrebno navesti osobne podatke i kontakt telefon odnosno e-mail adresu.

Nakon zaključenja roka prijave, svi prijavljeni građani bit će obaviješteni o sudjelovanju u radu spomenutih ophodnji.

Komentari