Potpisani ugovori za gradnju novih vodovoda u ivanečkom kraju

Objavljeno: 12.10.2012. 10:06

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Foto: Ivanec.hr

Direktor Ivkoma Mladen Stanko, s predstavnicima tvrtke MIPCRO iz Ivanca i HIS iz Višnjice potpisao ugovore o izvođenju radova na gradnji novih vodovoda koji su samo u ovoj godini vrijedni 5,8 milijuna kuna, piše ivanec.hr

Budući da su oba izvođača početak radova najavila u idućih desetak dana te da će njima biti započet najveći investicijski ciklus u vodoopskrbu ivanečkoga područja u zadnjih petnaestak godina, potpisivanju ugovora odazvali su se i predstavnici gradova Ivanca i Lepoglave te Općine Bednje, na čijim će se područjima raditi.

Ugovor o gradnji vodovoda u Prigorcu, vrijedan 1,84 milijuna kuna, potpisan je s HIS-om, a temeljem provedena postupka javne nabave ta je tvrtka dobila još dva posla – gradnju vodovoda u Zlogonju (Hadijaki i okolica) vrijednog 720.600 kuna te gradnju dva kilometra treće faze vodovoda u Brezovoj Gori, što je ulaganje od 320.000 kuna.

Ivanečka tvrtka MIPCRO pak je ponudila najpovoljniju cijenu gradnje 11 kilometara vodovoda u Bednjanskom i Kameničkom Podgorju te dobila posao „težak“ 2,92 milijuna kuna. Kao što je naglašeno, novac za sve nabrojene radove je osiguran iz Hrvatskih voda, a s udjelom od 10 posto iz sredstava za razvoj financira ih Ivkom.

Komentari