Predstavljeni HDZ-ovi kandidati za gradonačelničke fotelje

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 04.04.2013. 16:23

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

HDZ Varaždinske županije predstavio je svoje kandidate za gradonačelnike Ivanca, Lepoglave, Novog Marofa i Varaždinskih Toplica, a ujedno su predstavili i svoje programe za predstojeće lokalne izbore.

Kandidat za gradonačelnika Ivanca je Vladimir Lacković, bivši predstojnik varaždinskog Ureda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, a borit će se za pobjedu protiv dugogodišnjeg gradonačelnika i aktualnog potpredsjednika Hrvatskog sabora Milorada Batinića.

U Lepoglavi u izbornu borbu za gradonačelničku fotelju s Marijanom Škvarićem kreće HDZ-ov Robert Maček, u Varaždinskim Toplicama će Dragutina Kranjčeca na mjestu gradonačelnika pokušati zamijeniti HDZ-ov Franjo Prstec, a u Novom Marofu će izbornu bitku s Darkom Hrenićem pokušati dobiti mladi poduzetnik Siniša Jenkač.

HDZ-ovi kandidati za gradonačelnike u četiri grada na području županije jutros su kratko predstavili svoje izborne programe, a predsjednik županijske organizacije HDZ-a i kandidat za župana Anđelko Stričak ističe da su programi bazirani na istim principima.

- Gospodarske teme i borba protiv nezaposlenosti prioritet su u svim našim općinama i gradovima. Paralelno s tim, prilagodit ćemo program i ruralnom razvoju, odnosno razvoju komunalne infrastrukture, očuvanju kulturne baštine i razvoju turizma - istaknuo je Stričak i napomenuo kako na predstojećim lokalnim izborima očekuju daleko bolji rezultat nego u prijašnje vrijeme.

Komentari