Pregršt događanja za vikend u sklopu Dana ludbreške Svete nedjelje

Objavljeno: 22.08.2012. 09:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Od petka se nastavljaju programi manifestacije Dani ludbreške Svete nedjelje.

U kapelici dvorca Batthyany održat će se koncert Mješovitog pjevačkog zbora Podravina. Na repertoaru će se naći pjesme vjerske i svjetovne tematike. Koncert započinje u 19 i 30.

Istog dana na Trgu svetog Trojstva održat će se zabavni program „Svirali smo, svirat ćemo“ uz ludbreške grupe Kontrast, Monroe, Bossonogi, Belupo i Trio 100%. Svirka počinje u 20 i 30 sati.

Dan kasnije u subotu 25. kolovoza održat će se Festival duhovne pjesme Duga 2012 koji organizira Pjevačko društvo mladih „Trinitas“. Festival u kinodvorani POU Dragutin Novak započinje u 19 i 30 sati.

Neće izostati ni sportskih zanimljivosti. Od petka 24. kolovoza do nedjelje 26. kolovoza trajat će 7. EXTREME CARP CUP – natjecanje u lovu šarana na Športskom ribnjaku kod Ribičkog doma.

U subotu i nedjelju održava s ei tradicionalni teniski turnir muških parova „Ludbreg Open.“

Subota je rezervirana i za Memorijalni rukometni turnir „Damir Hrastić – Dada.“ Uz domaćine RK „Mljekara Bohnec“ Ludbreg nastupit će slovenski drugoligaši – RK Arcont Radgona i RK Pomurje.

Kod Lovačkog doma u Ludbregu u subotu i nedjelju održat će se i natjecanje u gađanju glinenih golubova.

Vatrogasne ekipe svoje će pak vještine testirati na 17. Kupu grada Ludbrega u nedjelju 26. kolovoza kod Vatrogasnog doma Ludbreg.

Inače Dani ludbreške Svete nedjelje započeli su u subotu 18. kolovoza izložbom „Biblijski sakralni motivi“ koja se može razgledati u ludbreškom Restauratorskom centru.

Poslije otvorenja izložbe u atriju dvorca Batthyany održan je i koncert duhovne glazbe u izvođenju Antonia Tkalca.

Komentari