Prijem za ludbreške učitelje povodom Svjetskog dana učitelja

Objavljeno: 12.10.2013. 16:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Povodom Svjetskog dana učitelja u petak je u Gradu Ludbregu održan prijem za nedavno umirovljene učitelje i drugo nastavno osoblje Osnovne škole Ludbreg.

Bila je to prilika da se još jedanput naglasi kako je rad školskih djelatnika prepoznat kao jedan od najvažnijih za ukupan razvoj društva. Naglašena je važnost te profesije, ali i samog obrazovanja kojeg su oni nositelji.

Bivše školske djelatnike, Mariju Križanić i Miroslava Tepeša primili su gradonačelnik Grada Ludbrega Dubravko Bilić, zamjenica gradonačelnika Vera Jadanić i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti i opće poslove Alen Sabol.

– Željeli smo se zahvaliti za njihov rad, za sve ono što su dali kroz radni vijek. Znamo da je to samozatajan posao, ali opet tako utjecajan jer ostavlja trag na životu djece, na njihovu sadašnjost i budućnost. Ovaj prijam tek je simboličan način da pokažemo da cijenimo rad u školstvu jer sve što ti ljudi rade nije uzaludno, a najveća su nagrada djeca koja uz njih stasaju u odrasle ljude – rekao je ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić.

Umirovljenim školskim djelatnicima uručeni su prigodni pokloni, a tijekom razgovora prisutni su izmijenili svoja školska iskustva.

Komentari