Prijenosi Formule 1 već od sutra i na VTV-u

Objavljeno: 19.05.2011. 10:56

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Ljubitelji Formule 1 već od sutrašnjeg slodobnog treninga mogu pratiti spektakl Formule 1 i na VTV-u, odnosno Varaždinskoj televiziji.

Nakon dužih pregovora oko sponzora i marketinškog pokrivanja prijenosa, već od ovotjedne utrke Formule 1 pa sve do kraja sezone, "oktanski cirkus" moći će se pratiti i na VTV-u, odnosno Varaždinskoj televiziji.

Ljubitelji Formule 1 tako će već moći pratiti sutrašnji slobodni trening na stazi u španjolskom Santanderu, te subotnje kvalifikacije, kao i sam prijenos utrke u nedjelju. Prije same utrke bit će emitirana i najavna emisija, a nakon utrke gledatelji će moći popratiti analizu.

- Apsolutno nam je drago da smo nakon toliko pregovaranja našli sponzora koji će pokriti prijenos Formule 1 za naše gledatelje. Popratit ćemo sve preostale utrke do kraja sezone, zajedno sa treninzima i kvalifikacijama, počevši već od sutra - rekao je za eVarazdin.hr Goran Mališ, glavni urednik VTV-a.

Ovaj petak na rasporedu je prijenos slobodnog treninga, u 10 i u 14 sati. U subotu od 11 sati je prijenos trećeg slodobnog treninga, a potom u 14 sati počinje prijenos kvalifikacija.

Prijenos utrke, zajedno s uvodnom emisijom ljubitelji Formule mogu pratiti u nedjelju od 13.15 sati.

Nakon Santandera, već sljedeći vikend, gledatelji VTV-a moći će uživo popratiti jedan od najvećih trkačkih spektakla - utrku za Veliku nagradu Monaca.

Vettel u vodstvu nakon četiri utrke

Nakon prve četiri utrke Formule 1 - u Australiji, Maleziji, Kini i Turskoj, u vodstvu je Nijemac Sebastian Vettel ispred Lewsia Hamiltona i Marka Webbera. Nakon Španjolske, utrke sele prvo u Monte Carlo, potom u Kanadu, te se ponovno vraćaju u Španjolsku, ali na utrku za Veliku nagradu Europe.  Do kraja sezone je preostalo još ukupno 15 utrka.

Komentari