Oprez

Pripazite kako parkirate u petak - varaždinska policija provodi akciju Nadzor nepropisno parkiranje vozila u Varaždinu

Objavljeno: 22.03.2016. 12:44

Zadnja izmjena: 22.03.2016. 15:59

Foto: ilustracija

Zbog izražene problematike nepropisnog zaustavljanja i parkiranja vozila i brojnih primjedbi građana varaždinska policija u petak 25. ožujka od 10 do 13 sati provodit će preventivno-represivnu akciju „Nadzor nepropisno parkiranje vozila“ na području grada Varaždina.

Za vrijeme akcije utvrđivat će se prioritetno teži prekršaji nepropisnog zaustavljanja i parkiranja vozila na nogostupima, biciklističkim stazama i trakama, pješačkim prijelazima, mjestima rezerviranim za parkiranje osoba s invaliditetom, (uključujući i parkirališta trgovačkih centara), raskrižjima, pješačkim zonama, kao i parkiranje vozila na drugim mjestima na kojima se ugrožava sigurnost kretanja pješaka i ostalih sudionika u prometu.

- Pozivamo građane koji se žele uvjeriti u stanje nepropisnog pariranja vozila u gradu Varaždinu, da se uključe u građanska ophodnje s policijskim službenicima Policijske uprave varaždinske i ujedno da daju prijedlog da se određene dionice obuhvate nadzorom. Također primjedbe i sugestije vezano uz problematiku nepropisnog parkiranja vozila mogu se dostavljati na [email protected] - ističu iz PU varaždinske.

Svi zainteresirani za građansku ophodnju mogu doći na Kapucinski trg navedenog dana u 10 sati.

Komentari