Proaktivna potpora gospodarstvu jedan od glavnih ciljeva Zlatana Avara

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 25.04.2013. 14:51

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Zlatan Avar na današnjoj je konferenciji za medije predstavio svoju kandidaturu za varaždinskog gradonačelnika, kao i kandidate za zamjenike gradonačelnika, Jasnu Meštrović i Marija Lešinu.

Avar će na predstojećim izborima biti nositelj nestranačke liste na kojoj će se nalaziti ljudi koji imaju snage, energije, entuzijazma i znanja za pokretanje promjena u Varaždinu, istaknuto je na današnjem predstavljanju.

U svom su programu Avar, Meštrović i Lešina stavili fokus na sedam glavih područja, a to su transparentan način upravljanja gradom, gospodarstvo, ekologija i energetika, socijalni projekti, edukacija, sport i kultura.

- Gradska uprava mora biti proaktivni element u razvoju lokalnog gospodarstva, stvaranju novih radnih mjesta i boljeg života svih naših sugrađana - rekao je Avar.

Rješavanje problema smeća gledanjem kroz prizmu obnovljivih izvora energije i recikliranja, plaćanje vrtića po imovinskom cenzusu s cijenom od 0 do 1200 kuna u pet razreda, osnivanje varaždinskog sveučilišta te oživljavanje varaždinskog sporta i kulture dio su programa nestranačke liste Zlatana Avara.

Komentari