privremena regulacija prometa

Provjerite kako će povodom blagdana biti reguliran promet u ponedjeljak i utorak

Objavljeno: 12.08.2016. 14:15

Zadnja izmjena: 12.08.2016. 14:19

Foto: Arhiva

Iz PU varaždinske doznajemo kako će se povodom obilježavanja blagdana Velike Gospe, u ponedjeljak, 15. kolovoza, privremeno za promet zatvoriti dio Biškupečke i Gospodarske ulice te Trga Ivana Perkovca u Varaždinu i to u Gospodarskoj ulici kod trgovačkog centra, u Biškupečkoj ulici kod skretanja za poduzeća, a na Trgu Ivana Perkovca kod spoja s Biškupečkom ulicom.

Za vrijeme privremenog zatvaranja navedenih ulica, promet će se odvijati obilazno Zagrebačkom, Mažuranićevom, Sportskom, Varaždinskom i Jalkovečkom ulicom, prema postavljenoj privremenoj prometnoj signalizaciji.

Također će se istog dana privremeno za promet vozila zatvoriti Trg svete Marije u Bednji i to u vremenu od 5 do 19 sati. Za vrijeme privremenog zatvaranja navedenog Trga, promet će se odvijati obilazno državnom cestom D-74 i ulicom Izidora Poljaka

U utorak, 16. kolovoza, povodom obilježavanja blagdana Svetog Roka, privremeno će se za promet zatvoriti LC 25 046 od ŽC 2 059 do raskrižja s nerazvrstanom cestom u Druškovcu, dok će se promet navedenom lokalnom cestom od raskrižja s nerazvrstanom cestom Koškovec – Cerje Nebojse prema kapeli Sv. Roka odvijati jednosmjerno.

Komentari