Raskol u HNS-u: "Čačićevci opasniji i od samog Ratka"

Objavljeno: 16.10.2013. 11:43

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Već dulje vrijeme nagađa se o unutarnjim sukobima unutar HNS-a, a dok su pojedini članovi te stranke ostali vjerni Radimiru Čačiću, kojeg s nestrpljenjem očekuju da se vrati iz zatvora, drugi tvrde da ne postoje podjele već da rade sve za dobrobit stabilnosti koalicije koja je trenutno na vlasti na državnoj razini.

No, Čačić navodno oko sebe okuplja ekipu nezadovoljnih, odnosno onih koji zamjeraju stranačkim kolegama iz naše županije jer su se navodno priklonili novoj predsjednici Vesni Pusić.

Naši izvori iz HNS-a pak tvrde kako je riječ o onima za koje je Čačić stranka te o onima koji su odani stranci bez obzira na to tko je trenutno predsjednik, odnosno predsjednica.

- Ne bojimo se mi Čačića, on nikad nije radio nepromišljene poteze, a što god da se o njemu priča, uvijek je saslušao argumente iako se nismo u svemu slagali. Puno su opasniji njegovi sljedbenici, takozvani čačićevci - kaže naš izvor iz HNS-a.

Više o navodnom sukobu unutar HNS-a te što o tome kažu središnjica stranke te županijska organizacija narodnjaka, pročitajte u Varaždinskom tjedniku koji je izašao 14. listopada.

Komentari