Vidovec Bios: U Županji prvi poraz rukometaša Biosa

Objavljeno: 23.10.2011. 13:52

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

U 7. kolu 1. HRL rukometaši Vidovec Biosa doživjeli su prvi ovosezonski poraz. Savršen niz prekinut je na gostovanju u Županji, gdje je domaćin bio bolji rezultatom 25:23...

Prvo poluvrijeme bilo je prilično izjednačeno, a tek predkraj poluvremena domaćin ipak stiče manju prednost. Tome su „kumovala“ i dva promašena penala Vidovec Biosa (A. Melnjak, Malner), a domaćin u nastavak kreće s dva uzastopna gola te prednost povećava na 17:12.

Pokušavali su vidovečki rukometaši vratiti se u susret, juniorski reprezentativac Vincek je igrao odlično, kao i Alen Melnjak, ali je zakazala desna strana, s koje je Vidovec Bios bio praktički bezopasan.

-Teško se bilo vraćati, pokušali smo sve, ali uspjeli smo doći samo na minus 1. Šteta zbog poraza, nismo bili danas pravi, previše smo griješili i Županja je zasluženo pobijedila na kraju. Nije katastrofa, naravno, ovo je tek prvi poraz u sezoni, vjerujem da već od idućeg tjedna i utakmice krećemo s novim nizom pobjeda – istaknuo je trener Zvonimir Melnjak.

U redovima Vidovec Biosa najviše su se istaknuli Alen Melnjak sa sedam pogodaka te Vincek i Lovrenčić sa pet golova. Nedostajao je svakako Zoran Jeftić, možda i ponajbolji igrač Biosa, jer s njim na crti i u igri, ekipa ipak ima dimenziju više.

Idući tjedan Vidovec Bios ugostit će Biograd, a potom slijedi i derbi prvenstva, kada Vidovec Bios gostuje u Zagrebu kod slavnog Medveščaka.


Županja – Vidovec Bios 25:23 (15:12)

Županja, dvorana OŠ Ivan Kozarac. Gledatelja: 200. Suci: Dragočajac (Novska), Kostecki (Lipovljan).

Županja – Bušič, Ivkić 1, Baković, Galović, Nađ 1, Pejić 5, Dušanić 4, Benaković, Milišić 7(5), Duvnjak 2, Lovrić 5, Juzbašić, Rajković, Vuković, Dropuljić. Trener: Mario Dropuljić.

Vidovec Bios – Kanižić, Vidaček, N. Melnjak, Vincek 5, M. Melnjak, Breljak 1, Vujović, Lovrenčić 5, A. Melnjak 7(1), Turković 1, Balent, Sršen, Dobovičnik 2, Malner 1(1), Brkinjač, Svetec 1. Trener: Zvonimir Melnjak.

Komentari