lijepa gesta

Savez udruga umirovljenika donirao mandarine Domu za starije i nemoćne osobe

Objavljeno: 19.12.2023. 11:08

Zadnja izmjena: 19.12.2023. 11:08

Danas je u Domu za starije i nemoćne osobe Varaždin stigla vrijedna donacija mandarina od Saveza udruga umirovljenika Varaždinske županije.

Predsjednica Saveza Jadranka Bahlen rekla je da je ovo vrijeme darivanja te da njezini umirovljenici "neće nikada biti zaboravljeni". Svake godine predsjednica Saveza organizira darivanje svih umirovljenika u Varaždinskoj županiji te je pritom zahvalila županu Anđelku Stričaku.

- Umirovljenici Doma izrazili su zahvalnost na daru, ističući kako im ovakve geste uljepšavaju dane te ih čine posebnima. Ova plemenita inicijativa ističe važnost solidarnosti u društvu i potiče na zajedničku brigu za najstarije sugrađane. Jadranka Bahlen pozvala je i druge organizacije i pojedince da slijede primjer darivanja i pruže podršku starijim osobama u zajednici. Svi prisutni su se složili da su ovakvi trenuci važni za jačanje socijalne povezanosti i očuvanje ljudskog dostojanstva, posebno u ovim teškim vremenima - naveli su iz Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin.

Komentari