SB Varaždinske Toplice predstavlja se na "Adria Hotel Forumu"

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 08.02.2013. 08:52

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice predstavit će se 13. veljače u 17 sati na "Adria Hotel Forumu" u Zagrebu.

Forum se održava 13. i 14. veljače, a riječ je o događanju čija su tema investicije, odnosno smjernice kojima se hrvatsko hotelijerstvo treba nastaviti razvijati. 

Forum će okupiti više od trideset panelista, vrhunskih stručnjaka iz Hrvatske i svijeta iz svih područja hotelske industrije koji će razgovarati o istraživanju tržišta, resortima, malim i srednjim hotelima, svjetskim hotelskim lancima, javnoj upravi, financiranju i zelenom hotelijerstvu.

Predstavljanje investicijskog projekta rekonstrukcije poslovanja Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske toplice održat će Damir Ivšić, arhitekt tvrtke Arcitec d.o.o. iz Zagreba, koji posljednje dvije godine intenzivno radi na ovom projektu.

Projekt uključuje izgradnju novog hotela kategorije 4* s kompleksnim uslugama medicinskog wellness&spa programa, izgradnju novog medicinskog centra s medicinsko-stomatološkim kompleksom i novim spinalnim centrom te rekonstrukciju objekta Minerva i uvođenje novih usluga u ponudu (restrukturiranje poslovanja).

Samo projektiranje novog kompleksa traje već 24 mjeseci, a izgradnja novih kapaciteta trebala bi omogućiti razinu ponude medicinskih usluga i zdravstvenih sadržaja u skladu s očekivanom grupacijom zahtjevnih medicinskih turista.

Komentari