Slikari slikali kako bi pomogli Udruzi Ludbreško Sunce

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 29.05.2013. 17:34

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:16

U Udruzi "Ludbreško  Sunce", 25. svibnja, održana je još jedna velika likovna kolonija u kojoj je sudjelovalo 70-tak slikara.

Oni su svojim djelima, stvarajući cijelog dana prekrasne likovne radove, dali svoj doprinos za funkcioniranje ove Udruge. Udruga "Ludbreško Sunce" zbrinjava osobe s invaliditetom u poludnevnom i dnevnom programu, vodeća je po kvaliteti i sadržaju u Varaždinskoj županiji.

Predsjednica Udruge Ruža Zlatar s velikim entuzijazmom vodi Udrugu i u ova vrlo teška vremena, pronalazi načine za financiranja rada udruge, od životne važnosti za brojne štićenike. Likovna djela nastala na koloniji biti će  prodana na aukciji i sasvim sigurno velik doprinos daljnjem djelovanju Udruge.

Pozivu na likovnu koloniju i druženje se odazvala i zamjenica župana  Blanka Glavica-Ječmenica s čijim članovima je veže iskreno prijateljstvo.

Ugodnom druženju  i dobrom raspoloženju   posebno je  doprinijela  mala ekipa "Ludbreškog Sunca" koja se vratila s natjecanja iz Čakovca pod nazivom "Zajedno do bolje budućnosti", a u organizaciji Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom.

Od 10 ekipa koje su sudjelovale "Sunca" su osvojila prvo mjesto.

Komentari