Štromar: Garantiram da je HNS u Varaždinskoj županiji jači nego što je bio

Piše: Alen Matušin

Objavljeno: 27.05.2014. 13:15

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Alen Matušin

Županijska organizacija HNS-a danas je održala konferenciju za medije, sazvanu povodom rezultata koji je stranka ostvarila na održanim izborima za Europski parlament, poglavito na području Varaždinske županije.

Okupljenim novinarima obratio se Predrag Štromar, predsjednik županijske organizacije HNS-a, te Marin Vučić, koji je, kako je istaknuto, kao kandidat od ukupno 275 kandidata ostvario 18. rezultat.

- Najveći dio kolača uzela su jaka imena, a mi koji smo novaci u toj priči trudili smo se. Zahvalio bih se svima koji su svoj preferencijski glas dali meni. Netko kaže da nije puno, netko bi se s time i složio, ali ja mislim da je to u ovom trenutku više nego pristojan rezultat u usporedbi s onim kakav je bio prije deset mjeseci - rekao je Vučić o rezultatu kojega je ostvario, istaknuvši kako nije mala stvar staviti svoje ime i prezime na listu te za spomenuto preuzeti odgovornost.

Predrag Šromar se također zahvalio svima koji su svoj preferencijski glas dali Jozi Radošu ili Marinu Vučiću, koji su, kako je napomenuo, zajedno dobili više od 3 tisuće glasova.

- To je 55 posto više nego na istim izborima prošle godine. I onda se reklo da je to malo, ali na lokalnim izborima koji su uslijedili pokazalo se da je to ipak puno. Samo nekoliko tjedana poslije europarlamentarnih izbora pobijedili smo u 15 gradova i općina. Sad imamo 55 posto više glasova i garantiram da je Hrvatska narodna stranka u Varaždinskoj županiji jača nego što je bila - rekao je Štromar te istaknuo kako se Vučić kroz ove izbore profilirao, čime je stranka dobila još jednu jaku osobu u svojim redovima.

Komentari