UDVDR Ogranak Ivanec u subotu je u braniteljskim prostorijama u Ivancu bio domaćin svečanosti na kojoj su studenticama, kćerima hrvatskih branitelja – članova UDVDR-a Podružnice Varaždinske županije, uručena prijenosna računala.

Svečanosti su nazočili i Dubravka Kutleša Herljević, pročelnica Odjela za humanitarnu djelatnost UDVDR RH i Branko Družinić, predsjednik županijske podružnice. Studenticama su prijenosna računala uručena u sklopu projekta „Pomognimo studentima - djeci hrvatskih branitelja kupnjom informatičke opreme (laptopa) – od Iloka do Dubrovnika!". 

Potom su studenticama Mateji Kokot iz Donje Voće, Mihaeli Šaško iz Žarovnice i Magdaleni Ratković iz Varaždinskih Toplica laptope uručili Slavko Čečura, predsjednik Ogranka Varaždinske Toplice, te Željko Đurin i Marijan Vusić, zamjenik predsjednika i član predsjedništva ivanečkog Ogranka. Izrazi zahvalnosti za organizaciju i uspješnu provedbu ovoga projekta upućeni su Podružnici UDVDR-a Varaždinske županije i Ogranku Varaždinske Toplice, Computer Shopu Habek iz Ivanca te Općini Donja Voća.

Uz prijenosna računala, studenticama su uručeni i dodatni pokloni, majice, zastave, knjige i torbe za prijenosna računala koje su, uz Odjel za humanitarnu djelatnost UDVDR RH, u suradnji sa svojim sponzorima i donatorima zajednički osigurali Podružnica Varaždinske županije te Ogranci Ivanec i Varaždinske Toplice. Donatori su i ove godine osigurali 70-ak prijenosnih računala koji su, temeljem iskazanih potreba s terena, a sukladno preporukama podružnica, ogranaka i klubova, pripremljeni za dodjelu u svim županijskim podružnicama UDVDR RH.

 

Komentari

05.10.2020. 19:26h Zadnja izmjena: 06.10.2020. 09:14