Sve informacije o ulaganjima u "One Stop Service Centru"

Objavljeno: 07.07.2011. 12:57

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Varazdinska županija

Okupljanjem svih koji sudjeluju u privlačenju ulaganja stvaraju se bolji preduvjeti za realizaciju novih investicija u Varaždinskoj županiji. Odsad je kroz „One stop service centar“ za potencijalnog ulagača osigurana dostupnost svih potrebnih informacija na jednom mjestu, a projekt uključuje i podršku stranim ulagačima koji su već uspješno realizirali ulaganja na području Varaždinske županije.

Sporazum o osnivanju „One stop service“ centra potpisali su Varaždinska županija, gradovi Ivanec, Ludbreg i Varaždin, općine Breznica, Gornji Kneginec, Martijanec, Sveti Đurđ i Sveti Ilija te predstavnici Slobodne zone Varaždin, Obrtničke komore Varaždinske županije, Razvojne agencija Sjever – DAN, Varaždinske agencije za marketing i promidžbu – VAMP, Poslovne zone Ivanec i Poslovne zone.

Odsad će se tako usluge ulagačima pružati u „One Stop Service Centru“ (OSSC), a ideja je stvoriti jedinstveno informacijsko mjesto, virtualni centar, na kojem investitori mogu dobiti sve relevantne informacije za razvoj planirane buduće investicije pri čemu će poseban naglasak biti na upravljanju odnosa s klijentima i pružanju usluga klijentima.

Na taj način, ulagaču će se uštedjeti vrijeme i resursi te će se značajno ubrzati i olakšati proces pokretanja projekata u županiji, a ovu proaktivnu uslugu koordinira i predvodi Razvojna agencija Varaždinske županije.

- Znamo da su potencijalni inozemni ulagači vrlo oprezni pa je važno da postoje osobe kojima će se moći obratiti za sve informacije koje su im potrebne da bi uložili u neki projekt, a još je važnije da ih mogu dobiti na jednom mjestu. Odsad im je to osigurano, a vjerujemo kako će takva usluga omogućiti ulagačima da svoje poslovanje u najkonkurentnijoj županiji razviju uz još manje birokratskih prepreka, problema i kašnjenja – istaknula je zamjenica župana Blanka Glavica-Ječmenica.

Komentari