KOMENTAR UTAKMICE

Toplak: "U taktičkom smislu odigrali smo jako dobru utakmicu, ali to nije bilo dosta"

Objavljeno: 05.12.2020. 20:03

Zadnja izmjena: 05.12.2020. 20:10

Defanzivno gledano, dobra utakmica Varaždina, složili bi se svi poznavatelji varaždinskog nogometa. S pet igrača u posljednjoj, obrambenoj liniji kojoj su se dodavala i četiri igrača sredine terena kao i Obregon napravljen je blok koji igrači Osijeka nisu tako lako mogli probiti. Gol je primljen nakon individualne pogreške, obrana se nije uspjela postaviti i to je bilo dovoljno da Osijek uzme sva tri boda.

Trener Varaždina Samir Toplak, nakon utakmice je rekao kako je utakmica taktički jako dobro odrađena i pripremljena ali da to očito nije bilo dovoljno za osvajanje bodova.

- Smanjili smo im sve međuprostore, smanjili smo im centaršuteve. Limitirali smo jednu jako dobru ekipu, a onda smo ih darivali i sami si zabili gol. Radili smo puno da budemo opasniji prema naprijed, ali to su takve krive ideje, toliko je bilo  krivih dodavanja bez pritiska protivnika…. Moramo još više raditi na tome da isplivamo. Moramo biti hrabri i još više toga odraditi. U taktičkom smislu smo odigrali jako dobru utakmicu, defanzivno dobro ali nije bilo dosta, zaključio je Toplak.  

Komentari