Triatlon klub 042: U ožujku počinje Felt škola duatlona

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 04.03.2013. 18:14

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: tk042.hr

Triatlon klub 042 organizira Felt školu duatlona koja započinje 11.ožujka i traje do kraja travnja.

Felt škola duatlona namijenjena je početnicima i rekreativcima svih dobnih skupina, a osim dobre volje potrebno je ispuniti nekoliko preduvjeta - morate biti zdravi i trebali biste imati vremena da 3-4 dana u tjednu odvojite sat vremena za trening.

Od opreme su potrebni bicikl, kaciga za bicikl, tenisice za trčanje i sportska odjeća u kojoj ćete se osjećati ugodno na treningu.

"Na treningu ćete naučiti osnove o trčanju i biciklizmu na jednostavan i razumljiv način od iskusnih sportaša. Upoznat ćemo vas i s dijelovima bicikla, a naučit ćete i kako izvršiti jednostavniji popravak. Duatlon je poseban po tome što od sportaša zahtjeva da odmah poslije trčanja vozi bicikl, odnosno nakon bicikla ponovno trči. Kako bi to uspjeli, vježbat ćemo tranziciju i raditi takozvane brick treninge", napominje, između ostalog, voditeljica Felt škole duatlona Karla Čović.

Sudjelovanje u Felt školi duatlona je besplatno, a broj polaznika je ograničen. Polaznici će se uključiti u redovne treninge varaždinskih triatlonaca koji će se odvijati u dvorani, na Dravi, na SRC Aquacity, na stadionu te, kao dio treninga bicikla, na cestama oko Varaždina.

Osim što započinju školu duatlona, Triatlon kub 042 tijekom ožujka vrši i upis novih članova. Članovima, osim dobre zabave, nude brojne pogodnosti, između ostalog, besplatnu startninu na svim ligama u organizaciji Triatlon kluba 042, sudjelovanje na organiziranim treninzima kluba, kupnju karte za bazene po povlaštenoj cijeni i sudjelovanje na organiziranim klupskim treninzima u zatvorenom prostoru za vrijeme zimske sezone.

Sve potrebne informacije o Felt školi duatlona i upisu u Triatlon klub 042 naći ćete na www.tk042.hr.

Komentari